Архива чланака

четвртак, 27. фебруар 2014.

iz konzerve, ali zdravo

   Kada dodje lepo vreme pootvaraju se kuhinjski prozori i pocnu da se sire mirisi, od przenog luka, rostilja, przenog krompira, pa i ribe.
   Zdravo je jesti ribu jednom nedeljno, pa je neki prze, neki peku u rerni, a za one koji ne vole bas mnogo ni ribu ni njen miris nego je radi reda jedu, pa jedu tunjevinu evo recepta koji ce pomoci komsiji da stoji ispod vaseg kuhinjskog prozora i nagadja da li ste ista kuvali i sta se to kod vas jede.
 © Stefan Photography
   Iseckate na tanje kolutice praziluk, dodate konzervu ribe, kasicicu senfa, oko 50g kecapa, 100g pavlake, 50g majoneza, origano, bosiljk, so, persun, biber i na kraju makarone (oko pola paketa za dve osobe koje jedu vise od vrapca :) ).Dodate malo soka od limuna, promesate dobro, ohladite i gotovo :)
   Za male pare puni tanjiri i jos gratis komsija pod prozorom i skenerom u kese kada idete iz prodavnice :)

Нема коментара:

Постави коментар